preskoči na sadržaj

Osnovna škola Side Košutić Radoboj

Login
 

 

Božić dolazi ...

 

 

Dabrica u školi

35. smotra UZ Republike Hrvatske

VRTULJCI BROJ 3

ZAGORSKI PURAN

 

 

VALENTINOVO

DSI 2023

PODRŠKA VATRENIMA

 

 

VUKOVAR – GRAD HEROJA

DAN ŠKOLE

DJEČJI DAN

Europe Code Week

 

Vrtuljci

GPP i Kurikulum

 

UČENIČKA ZADRUGA

DAN OBITELJI

 

Emotikoni

DAN ŠKOLE

Dan škole

UDŽBENICI

 

Odabrani  udžbenici za školsku godinu 2019./2020.

Odabrani udžbenici za školsku godinu 2020./2021.

Odabrani udžbenici za školsku godinu 2021./2022.

Odabrani udžbenici za školsku godinu 2022./2023.

ZALOGAJČEK

Upute

Zalogajcek2_osobnaiskaznica

Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Tražilica
KVIZOVI

Korisno

 

MIR I DOBRO

 

 

Upitnik
Odvajate li otpad (staklo, baterije, papir, ...) pravilno?








NAŠE ŠKOLE

Brojač posjeta
Ispis statistike od 23. 9. 2010.

Ukupno: 1144369
Ovaj mjesec: 1410
Ovaj tjedan: 482
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
SVAKOG DANA - ZDRAVA HRANA!
Autor: Ivanka Švaljek, 12. 10. 2017.

Da bi naša hrana bila ukusnija i privlačnija, u kuhanju se često koristimo dodacima jelima koji sadrže i neke nezdrave sastojke. 


Učenici PRO G: Šemnica, Mala Ekološka skupina su uoči predstojećeg Dana kruha napravili svoj, zdrav i potpuno prirodni dodatak , inačicu popularne  Vegete.  Donosimo vam i recept, na vama je da se okušate  u pripremi!

-2.5 kg mrkve

-1.25 kg celera s lišćem

- 1.25 kg peršina s lišćem

- 5 ovećih poriluka

- 5 glavica luka

- 5 ili više režnjeva češnjaka

 

Sve samljeti na sitno, dobro izmješati. Na jedan i pol kilograma povrća doati 0,5 kilograma soli. Dobro izmiješati, ostaviti 2-3 sata, puniti staklenke.

Fotogalerija: SVAKOG DANA - ZDRAVA HRANA!

                                   Učiteljica Vesna Horvat

 





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju