2019-07-02 13:31:41

Ispis prijavnica za učenike osmih razreda i obavijest roditeljima o odabiru udžbenika

Ispis prijavnica za učenike  8. razreda je 10. 7. 2019.  u 12,00 sati. Mole se učenici i roditelji sa dođu u školu isti dan u 12,30 radi vraćanja potpisanih prijavnica.

Obavijest o odabiru udžbenika u školskoj godini 2019./2020. pogledajte u nastavku.

Poštovani roditelji,

sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima („NN“ br. 116./18.) od iduće školske godine udžbenici iz svih predmeta za 1.,3.,4.,5.,7. i 8. razred bit će financirani sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske i bit će u vlasništvu škole. 

Radne bilježnice za učenike naše škole financirati će Krapinsko-zagorska županija i Općina Radoboj. 
To znači da će sve učenike naše škole početkom sljedeće školske godine dočekati komplet udžbenik i radnih bilježnica. 


Ostali obrazovni materijali : likovne mape, atlas i kutije za tehničku kulturu  financirat će JLS,tj. Općina. 

Školske godine 2019./2020. smo u eksperimentalnom programu „Škola za život“ u sklopu projekta Podrška provedbi Cjelovite kurikularne reforme (CKR) sufinanciranog u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Europskog socijalnog fonda, i to u drugom, šestom i osmom razredu. Za učenike drugog i šestog razreda Ministarstvo znanosti i obrazovanja osigurat će eksperimentalne udžbenike i radne materijale za sve predmete, dok će za učenike osmog razreda biti osigurani udžbenici i radni materijali za nastavne predmete Fiziku, Kemiju i Biologiju.


U slučaju bilo kakvih nejasnoća slobodno kontaktirajte školu.

 


Osnovna škola Side Košutić Radoboj